Registrera kostförmån

När du som anställd ska registrera en kostförmån i Fortnox Kvitto & Resa så fungerar det på samma sätt som när man registrerar ett vanligt utlägg. Klicka på plustecknet och välj Ny kostförmån.

Välj därefter Datum, Beskrivning samt om det är frukost, lunch eller middag som du ska förmånsbeskattas för och Spara.

När kostförmånen är sparad så hamnar den bland ej inskickade utlägg och hanteras precis som vanligt. Här kan du läsa mer om hur du skickar ett ej inskickat utlägg vidare till administratören:
Skicka in rapporter