Statusuppdatering gällande fakturatolkning vid COVID-19

Status

På den här sidan kommer du hitta statusuppdateringar som speglar en ögonblicksbild av hur arbetet med de dokument som väntar tolkning fortgår. Vi vill understryka att det pågår ständiga förändringar och förbättringar för att påskynda och säkerställa kvalitén i leveransen av tolkade leverantörsfakturor, därav kan bilden vi ger här förändras väldigt snabbt. Vi uppdaterar den här sidan så snart vi har ny information att tillgå. 

I skrivande stund finns det ett fåtal dokument kvar att tolka av de som skickades för tolkning under den 23, 24 och 25 mars. Dessa dokument har högsta prioritet att hanteras. De dokument som skickades den 26:e mars har påbörjats att tolkas, och målbilden är att merparten av dessa dokument är levererade under helgen. 

Bra att känna till

Om du behöver få in dina fakturor snabbare i Fortnox än vad fakturatolkningen i dagsläget kan leverera går det bra att lägga in dina fakturor manuellt istället. Om du vill göra det rekommenderar vi att du tillfälligt avaktiverar inställningen som gör att dina dokument skickas för tolkning automatiskt, det gör du under Inställningar - Digitalt Flöde Fakturatolkning -Skicka automatiskt inkomna fakturor för tolkning. 

 

Sidan uppdaterades senast 28 mars klockan 16:30