Export av anläggningstillgångar

Om du skulle behöva exportera ditt tillgångsregister för att till exempel föra över det till ett nytt företag i Fortnox kan du göra detta genom att välja att skriva ut rapporten Exportera tillgångar.

Klicka på Rapporter längst till höger i menyraden.

Välj sedan rapporten Exportera tillgångar.

I den nya rutan som öppnas väljer du Export Excel. Så sparas en CSV-fil, som är kompatibel med till exempel Google Kalkylark och Microsoft Excel, ner på din dator.

Om du därefter ska importera tillgångsregistret i ett annat eller nytt företag i Fortnox använder du Importfunktionen. Här kan du läsa mer om Import av register.