Licens och behörighet för Kvitto & Resa

Det krävs en licens för att använda sig av Fortnox Kvitto & Resa. För att beställa den måste du vara administratör. Klicka på ditt företagsnamn uppe till höger i programmet och välj sedan Tilläggsbeställning.
Observera att Kvitto & Resa kräver en unik mejladress per användare. Det vill säga, du kan inte ha samma mejladress på två användare, även om de tillhör två olika bolag.

Välj sedan hur många licenser du behöver och klicka på Beställ. Du kan antingen välja mellan Fortnox Kvitto & Resa eller Fortnox Kvitto & Resa Plus.

Skillnaden mellan Fortnox Kvitto & Resa och Fortnox Kvitto & Resa Plus är att i Fortnox Kvitto & Resa Plus kan du koppla bland annat företagskort och elektroniska körjournaler.
Läs mer om att koppla ett företagskort till Fortnox Kvitto & Resa Plus: Koppla företagskort till Kvitto & Resa
Läs mer om elektroniska körjournaler: Koppla elektroniska körjournaler till Kvitto & Resa

När du har beställt licenserna till de användare som ska använda sig av Fortnox Kvitto & Resa i ert företag behöver du tilldela behörighet till tjänsten. Detta gör du genom att klicka på ditt företagsnamn längst upp till höger i programmet och sedan väljer du Administrera användare.
Klicka på Kvitto & Resa i kolumnen Program/behörighet.

Är användaren systemadministratör eller konsult blir man per automatik administratör i Kvitto & Resa.
Det går även att lägga en person som administratör i Kvitto & Resa, på så vis behöver personen inte vara systemadministratör. Det styr man via fliken användare i Kvitto & Resa, klicka på personen och bocka i Administratör