Fortnox Användarstöd

Licens och behörighet för Kvitto & Resa

Det krävs en licens för att använda sig av Fortnox Kvitto & Resa. För att beställa den måste du vara administratör. Klicka på ditt företagsnamn uppe till höger i programmet och välj sedan Tilläggsbeställning.
Observera att Kvitto & Resa kräver en unik mejladress per användare. Det vill säga, du kan inte ha samma mejladress på två användare, även om de tillhör två olika bolag.

kvitto-resa-bestall.jpg

 

Välj sedan hur många licenser du behöver och klicka på Beställ. Du kan antingen välja mellan Fortnox Kvitto & Resa eller Fortnox Kvitto & Resa Plus.

Skillnaden mellan Fortnox Kvitto & Resa och Fortnox Kvitto & Resa Plus är att i Fortnox Kvitto & Resa Plus kan du koppla bland annat företagskort och elektroniska körjournaler.
Läs mer om att koppla ett företagskort till Fortnox Kvitto & Resa Plus: Koppla företagskort till Kvitto & Resa
Läs mer om elektroniska körjournaler: Koppla elektroniska körjournaler till Kvitto & Resa

kvitto-resa-valj.jpg

kvitto-resa-tillaggsbestallning.jpg

 

När du har beställt licenserna till de användare som ska använda sig av Fortnox Kvitto & Resa i ert företag behöver du tilldela behörighet till tjänsten. Detta gör du genom att klicka på ditt företagsnamn längst upp till höger i programmet och sedan väljer du Administrera användare.
Klicka på Kvitto & Resa i kolumnen Program/behörighet.

kvitto-resa-behorighet.jpg

kvitto-resa-pa_.jpg

 

Är användaren systemadministratör eller konsult blir man per automatik administratör i Kvitto & Resa.
Det går även att lägga en person som administratör i Kvitto & Resa, på så vis behöver personen inte vara systemadministratör. Det styr man via fliken användare i Kvitto & Resa, klicka på personen och bocka i Administratör