Information inför nedstängning av iZettle integration

Vi kommer under april 2020 stänga ner vår integrationslösning med iZettle, som ingår i Fortnox Bokföring. Anledningen till detta är att vi inte har stöd för alla funktioner som finns tillgängliga i iZettle.

iZettle har tillsammans med deras partner Sharespine, i samband med detta byggt en egen integration mot Fortnox, som är möjlig att aktivera redan nu.
Det som krävs för att koppla ihop iZettle med Fortnox är en Integrationslicens.

Är du intresserad av hur du kommer igång med den nya integrationslösningen, vill veta mer om övergången eller vilka skillnader det är, läs mer här:
iZettle: Integrera med Fortnox Bokföring

Fortnox har under januari 2020 skickat ut nedan mejl till systemadministratör på företag med en aktiv koppling mot iZettle.

Klicka här för att läsa mejlet