Klientsidor

Genom att klicka på rubriken Fakturatjänster inne bland dina kundfakturor, hittar du dina klientsidor för fakturor du skickat med Fakturaservice, Påminnelseservice, Fakturabelåning och Fakturaköp.

Under rubriken Fakturor kan du se alla fakturor skickade med Fakturatjänster (med undantag för de du sålt direkt till Fortnox, de ligger istället samlade under rubriken Fakturaköp).

Klickar du på den blå texten”utökad sökning”, kan du filtrera mellan olika använda tjänster och obetalda/betalda fakturor.

Med hjälp av de färgade knapparna kan du filtrera på fakturor som kommit olika långt i indrivningsprocessen.

Under det röda filtret Efterbevakning / Betalningsföreläggande samlas de fakturor som nått vår inkassoavdelning. Om du håller muspekaren över varningstriangeln ute till höger på varje rad, ser du om fakturan gått direkt till Kronofogden eller via vår bevakningstjänst.

Under det lila filtret Åtgärd krävs hanterar du fakturor som behöver din hjälp. Det kan du läsa mer om här.