Uppdaterat utseende i Fortnox

Uppdaterat utseende i Fortnox
Under början av juni 2019 släpps en ny version av Fortnox med ett uppdaterat utseende. Som användare kommer du lägga märke till ett antal små utseendeförändringar som vi hoppas ska ge en lite skönare och mer ergonomisk miljö att arbeta i. Det är viktigt att poängtera att inga av dessa förändringar påverkar någon funktionalitet i de program du är van att arbeta i. Knappar, ikoner, ord och begrepp är precis samma som tidigare och är kvar på samma plats.

Hur ser det uppdaterade utseendet ut?
Det som märks mest är att textfält, listor och tabeller nu ligger mot en ljusgrå bakgrund, att knapparna har fått en ny form och att tabeller fått lite mer luft.

Dessa förändringar har vi gjort:

1. Ny form på knapparna

Facelift_fonter_ny.png2. Nya typsnitt

3. Ny ljusgrå bakgrund i alla vyer

4. Ny statusfärgning i listor

5. Ökad radhöjd i tabeller och listor

6. Ny inloggningssida

När lanseras detta?
I mitten av juni kommer alla våra användare att arbeta i det nya utseendet.

Kommer det införas på alla tjänster?
Alla våra program utom Kvitto & Resa och Fortnox CRM berörs av förändringen.

Varför gör vi förändringen?
Vi arbetar ständigt med förbättringar av våra program för att våra användare enklare ska kunna sköta sitt företagande. Denna förändring gör vi av precis samma anledning – men den här gången har vi fokuserat mest på det visuella.

Hur påverkar det här mig som användare?
Inga av dessa förändringar påverkar någon funktionalitet i våra program. Knappar, ikoner, ord och begrepp är precis samma som tidigare och är kvar på samma plats. Det som våra användare får är en lite skönare och mer ergonomisk miljö att arbeta i.