Attestera leverantörsfakturor i Fortnox App

Om du arbetar med leverantörsfakturaattest har du möjlighet att attestera dina leverantörsfakturor direkt i Fortnox App.

I behörigheterna för Leverantörsfakturaattest finns möjligheten att aktivera sms-notiser. Det innebär att du kommer att få en notis via sms när du har leverantörsfakturor att attestera.

Det syns direkt på startsidan i appen att det finns leverantörsfakturor att attestera.

Klicka på notisen så kommer du direkt in till den eller de leverantörsfakturor du har att attestera.

Markera den eller de leverantörsfakturor du ska attestera, och klicka på Attestera. Du kan även klicka dig in på varje leverantörsfaktura för att kontrollera uppgifterna samt se kopplade bilder till varje leverantörsfaktura.