Registrera tid i Fortnox App

Om du arbetar med Fortnox Tid, så har du möjlighet att även registrera tid direkt i din mobiltelefon via Fortnox App.

I appen klickar du på de tre strecken längst ner till höger och väljer alternativet Min tid.

Här kan du sedan registrera din tid, och har även möjlighet att registrera frånvaro.

Registrera Tid
Klicka på + Tid och fyll här i:

* Kund
* Projekt
* Tjänst
* Arbetstid (Valbart mellan arbetstid, restid, övertid - komptid, mertid och övertid - betalning
* Möjlighet finns att lägga in en fakturatext/anteckning

Välj sedan antalet timmar och minuter. Du kan också bestämma hur mycket av den registrerade tiden som är Debiterbar tid (Där du kan välja tidsintervall på en kvart med hjälp av + tecknet.)

Klicka därefter på Spara.

Registrera frånvaro
Klicka på + Frånvaro och fyll här i:

* Projekt
* Frånvarotyp
* Möjlighet finns att lägga till en anteckning

Välj sedan antalet timmar och minuter som frånvaron gäller.

Klicka därefter på Spara.

Klarmarkera
När du är klar med eventuella registreringar kan du även välja att klarmarkera tiden direkt i appen. Detta gör du genom att klicka på Klarmarkera som du finner längst upp till höger. Du får då välja till och med vilket datum du vill klarmarkera dina tider. Du ser även till och med vilket datum senaste klarmarkeringen gjordes.

Dina registreringar visas då som låsta. Klickar du in på en registrering som är låst ser du längst ner att Registreringen är låst och kan inte ändras.