Generellt om Fortnox App

Fortnox App fungerar på både iOS och Android och kan laddas ner från Appstore och Google Play.

Appstore.png Google_play_ra_tt.png

Fortnox app ger dig möjlighet att nå vissa funktioner i Fortnox program, direkt i din mobiltelefon. Appen utvecklas hela tiden och resan har bara börjat. Fler smarta funktioner är på väg, men redan nu kan du:

* Se hur det går
Du får en snabb överblick över ditt företags ekonomi via aktuella siffror och grafer.

* Registrera tid
Har du och arbetar du med Fortnox Tid kan du smidigt registrera de timmar du arbetat, även när du är på språng. Ett enkelt sätt att hålla reda på din tid, direkt i mobiltelefonen.

* Full koll på lönebesked
Om du får dina lönebesked via Fortnox så kan du enkelt och översiktligt se dem i appen. Du kan även hålla koll på dina semesterdagar.

* Skicka in dokument
Via appen kan du skicka in kvitton och andra bokföringsunderlag till Fortnox.

* Attestera leverantörsfakturor
Om du har tillåtit appen att skicka notiser till dig, får du nu information om när du har en ny faktura att attestera.

I appen kan du logga in antingen via användarnamn eller Bank ID.