Meddelanden i Fortnox

Inom kort släpper vi en första version av kommunikationsverktyget i Digital byrå, som gör det enklare och smidigare att kommunicera.
Vi vill gärna veta vad du tycker och söker nu byråer som vill vara först ut att prova kommunikationsdelen, och ge oss feedback. Är du intresserad av att vara med från början?

Anmäl dig och din byrå här.

Vi kan bara ta emot ett begränsat antal, så det är först till kvarn som gäller.

---

Upplev säkerheten att veta att du säkert kan skicka frågor om företagets ekonomi utan att någon obehörig läser det. Upplev enkelheten att ha allt samlat i samma system både historiken och även kunna direkt se kopplingen till posten i bokföringen som ni kommunicera om.
Med Fortnox Meddelande kan du kommunicera med både dina kollegor och din redovisningsbyrå direkt i programmet.

Du hittar dina meddelanden uppe i högra hörnet och du notifieras när du fått ett nytt meddelande.

Klicka på ikonen för meddelanden (pratbubblan) så visas alla konversationer, och klicka sedan på respektive konversation för att se hela tråden.

Starta en ny konversation

Från byrå till klient

Klicka på Skriv nytt. Välj sedan vilket företag och vilken användare du vill skriva till. Du kan välja i listan eller börja skriva i fälten så förfinas listan.

Skriv sedan ditt meddelande i textfältet längst ned.

Från företaget till en redovisningskonsult

Klicka på Skriv nytt. Välj vilken användare du vill skriva ett meddelande till. Du kan välja i listan eller börja skriva i fälten så förfinas listan.

Skriv sedan ditt meddelande i textfältet längst ned.

Interna meddelanden på byrån

Klicka på Skriv nytt. För att skicka meddelanden internt på din byrå så måste du först välja Internt i fältet Företag. Du kan välja direkt i listan eller börja skriva i fälten så förfinas listan.

Skriv sedan ditt meddelande i textfältet längst ned.

Interna meddelanden på företaget

Klicka på pilen för att välja vilken användare du vill skriva till, eller börja skriva i fältet så förfinas listan.

Skriv sedan ditt meddelande i textfältet längst ned.

Bjud in användare

Vill du skicka ett meddelande till någon som inte ligger upplagd som användare kan du direkt från meddelandet bjuda in en användare genom att klicka på plustecknet.

Användaren får tillgång till Fortnox kostnadsfritt, och kan svara på meddelanden både via webben och Fortnox app. Vill du ge användaren ytterligare möjligheter att arbeta i Fortnox program så kan du som administratör lägga till licenser under Administrera användare.

Fyller du i personnumret kommer användaren att få möjlighet att logga in med bank-id, och om du fyller i mobilnummer kommer användaren att få sms när ett meddelande tagits emot.