Registrera Drivmedelsförmån i Kvitto & Resa Plus

När administratören aktiverat Drivmedelsförmån och kopplat det till dig som användare så kommer du att se Drivmedelsförmån under Ej inskickade utlägg.

Klicka på aktuell period för att fylla i ingående och utgående mätarställning. Alla resor som är gjorda i tjänsten läggs till genom att klicka på plustecknet till höger, eller genom att inkludera milersättningar som registrerats under Utlägg.

Du kan alltså välja att registrera en resa som täcker alla tjänstemil eller
rapportera samtliga resor var för sig. När perioden är avslutad kan du, precis som med
vanliga utlägg, inkludera drivmedelsförmånen i en utläggsrapport och skicka in.

Exempel på drivmedelsförmån i en rapport: