Säkrare inloggning

Följ

Om du hanterar känsliga eller skyddsvärda personuppgifter i Fortnox rekommenderar vi att du använder en säkrare inloggning, en så kallad tvåstegsautentisering. I Fortnox har du möjlighet att aktivera en inloggning med SMS-autentisering i kombination med användarnamn och lösenord.

Om du aktiverar SMS-autentiseringen kommer det skickas en kod till din mobil varje gång du loggar in i Fortnox. SMS som skickas är kostnadsfria.
Känslig information är till exempel information om en persons hälsa, facktillhörighet med mera, läs mer här

I Fortnox kan du komma att hantera känsliga eller skyddsvärda uppgifter i följande program:

• Lön / Lön Plus
  • Lön Personlig
  • Tidsredovisning
  • Tidsredovisning Personlig
  • Tid