Radera - Anställd

För att radera personuppgifter se anonymisering.

Om du däremot har en anställd som du ännu inte skapat någon löneutbetalning till kan den raderas.

1. Gå till register.
2. Välj personal och gå sedan vidare till personalinformation.
3. Välj den aktuella personen.
4. Tryck på knappen radera.

Om du vill radera ett helt löneår krävs det att räkenskapsår som löneåret är kopplat mot först har blivit anonymiserade. Alla uppgifter för året plockas bort.

Det krävs speciell behörighet för att kunna anonymisera som tilldelas av systemadministratören.

Vill du läsa mer om radering av ett löneår, klicka här.