Radera - Kundfakturor

Följ

En vanlig kundfaktura kan inte raderas, utan måste anonymiseras istället. Däremot finns den så kallade avtalsfaktureringen. Detta är ett separat dokument som kan raderas om avtalet är avslutat. Är det pågående kan du ändra uppgifter direkt i informationsfälten och sedan trycka spara. För att radera:

1. Välj fakturering i menylistan till vänster.
2. Välj avtalsfakturering i menyn.
3. Sök eller välj avtal i listan.
4. Tryck på knappen avsluta avtal längst ner till vänster, en bekräftelseruta visas och där trycker du ok.
5. När avtalet är avslutat kan du radera avtalet via knappen Radera längst ner till vänster.