Kom igång med Fortnox CRM app

Följ

Med mobilappen till Fortnox CRM till iOS eller Android kan du ta kontakt vi telefon, skicka e-post, stänga affärer och hålla koll på alla kundaktiviteter och mycket mer. Appen har bl.a. följande funktioner:

• Få daglig översikt av försäljning, pipeline, möten och aktiviteter
  • Få försäljningsnotiser - se direkt vem som sålt i ditt team!
  • Hantera din pipeline och få statistik per fas
  • Hantera försäljning med rapporter för både försäljning och budgetuppfyllnad
  • Skapa och redigera företag, kontakter, aktiviteter, möten, affärsmöjligheter och försäljning
  • Hantera dina företag och kontakter, med fria fält för din verksamhet
  • Lägg till nyckeldata om dina kunder som omsättning, bransch, antal anställda etc.
  • Se planerade och genomföra möten för hela ditt team
  • Ring och skicka e-post direkt från appen
  • Se vem som ringer med Call-ID

Ladda ned appen i App Store för iOS eller Google Play för Android.

Översikt
Appens översikt visar försäljning, pipeline och dina möten och öppna aktiviteter.

Push-notiser
I appen får du push-notiser om när någon i teamet har sålt. Läs mer om CRM-notiser här.

Uppföljning
Appen innehåller rapporter för försäljning, pipeline och aktivitetsnivå så du kan ha full koll på läget var du än befinner dig. Läs mer om dessa rapporter här.

Vyer
Precis som på webben kan du anpassa din vy så att du ser t.ex. era fria fält. Det gör du under vyinställningar, för mer information om vyer generellt, klicka här.

Ringa upp eller e-posta kontaktpersoner
Från Fortnox CRM kan du självklart inleda kommunikation genom att t.ex. klicka på telefonnummer eller e-postadresser för att ringa respektive skicka e-post till en kontaktperson på ett företag.

Se vem som ringer
Med hjälp av Call-ID kan du få information om vem det är som ringer dig baserat på att kontaktpersonen finns med telefonnummer i Fortnox CRM.