Uppgradera till nya Fortnox Byråpartner

Vi förbättrar nu vårt erbjudande till dig som är Fortnox Byråpartner, för att ge dig möjligheten att successivt ta steget till ett ännu mer digitalt arbetssätt. Med fler automatiska arbetsflöden jobbar du smartare med dina kunder, får kontroll och sparar tid. Vårt nya erbjudande innebär att Klienthanteraren och Byråpartner Lön kommer att upphöra och ersättas av Digital byrå.

 

Vad får du med nya Fortnox Byråpartner?

  • Verktyget Digital byrå. Hjärtat i samarbetsplattformen, som effektiviserar, underlättar och sparar tid åt dig. Du får total överblick över kunderna, uppdragen och vad som behöver göras, bland annat tack vare en aktivitetslista med prioritering på det som är viktigast just nu
  • Nytt inbyggt kommunikationsverktyg kopplat till händelser och poster för effektivt samarbete med dina kunder och kollegor.
  • Programmen Bokföring, Fakturering, Offert & Order och Anläggningsregister för obegränsat antal kunder. Nyhet - nu ingår även Lön Plus!
  • Fri byrå-support och utbildningar
  • Inloggning via BankID, 2 gb lagringsplats per kund, bankkopplingar
  • Fortnox App för dina kunder med nyheterna dokumentinlämning, kommunikation samt lönebesked för anställda

 

Vad är priset för nya Fortnox Byråpartner?

Efter uppgraderingen och under pågående fakturaperiod behåller du ditt nuvarande pris. Därefter är priset för Fortnox Byråpartner 199 kr/månad per konsult.

 

Fortnox Lön Plus ingår för alla dina kunder

I nya Fortnox Byråpartner ingår Fortnox Lön Plus för byråns alla kunder och därmed läggs Byråpartner Lön ner. I de fall man haft Byråpartner Lön debiteras fortsatt 9 kr per utbetalt lönebesked under innevarande fakturaperiod. Det nya priset debiteras från och med nästkommande avtalsperiod.

Priser lönebesked

Lönebesked till kund utan licens i Fortnox Lön eller Lön plus - 15 kr/skapat lönebesked
Lönebesked till kund med licens i Fortnox Lön eller Lön plus - 9 kr/skapat lönebesked
Lönebesked till anställd med licens i Lön Personlig - 0 kr/skapat lönebesked

Publicera lönebesked till de anställda i Fortnox App eller webb ingår i priserna ovan.

 

Uppgradera och börja arbeta med Digital byrå

När det är dags att uppgradera kommer en uppgraderingsdialog dyka upp när ni på byrån öppnar Klienthanteraren eller Digital byrå. Från det att uppgraderingsdialogen dyker upp har ni 30 dagar på er att genomföra den. Det är endast den person som är systemadministratör som kan genomföra uppgraderingen.
När du godkänner det sista steget i dialogen kommer du och dina kollegor att loggas ut från Fortnox men kan direkt logga in igen. Om ni samtidigt arbetar inne på en klient avbryts inte det arbetet.

Bekra_fta.png

När du loggar in igen har dina gamla licenser bytts ut mot nya för Digital byrå. Tilldelningen av licenser till användarna liksom de rättigheter som varit uppsatta följer också automatiskt med. Som vanligt hittar du din nya tilldelning av licenser under Administrera användare i Fortnox. 


Tilldelade_licenser.png

 

Ra_ttigheter.png

Har du sedan tidigare haft en blandning av licenser för Klienthanteraren och Digital byrå kommer  du nu endast att ha licenser för Digital byrå. Du får då lika många licenser i Digital byrå som för den du tidigare hade flest av.

Ändra arbetssätt eller fortsätt att arbeta som vanligt

Efter uppgraderingen är genomförd kan du fortsätta att arbeta som vanligt då all den funktionalitet som fanns i klienthanteraren även finns i Digital byrå.
Men du kan också förändra ditt arbetssätt genom att lägga upp uppdragen på kunderna i klientlistan. Då får ni automatiskt påminnelser och kontroll på uppdragens status. Genom att dessutom utveckla samarbetet med dina kunder kommer du kunna automatisera flera arbetsflöden och få ökad kvalitet och effektivitet på dina uppdrag.

 

Tilläggsbeställning och uppsägning av licenser

Du kan efter migreringen när som helst gå in under Administrera Användare i Fortnox och lägga till eller säga upp licenser, till exempel om uppdateringen gjort att licenserna inte längre skulle räcka till. Har du en pågående uppsägning av någon av licenserna Digital byrå eller Klienthanteraren så kan uppsägningen av den ena licensen komma att justeras när du uppgraderar. Har du till exempel en aktiv licens av Digital byrå och två licenser under uppsägning av Klienthanteraren kommer du efter uppgraderingen endast ha en licens av Klienthanteraren under uppsägning. Detta eftersom den andra licensen för Klienthanteraren nyttjas till en ny licens av nya Byråpartner Digital byrå.

A_ndra_licenser.png

 

Mer information: 

Kom igång med Fortnox Digital byrå

 

Film: Varför Digital byrå?

 

Film: Din klientlista i Digital byrå

 

Film: Olika sätt att lägga upp uppdrag på din klient i Digital byrå