Tjänsteavtal & Integritetspolicy

Vid första inloggning i Fortnox program kommer systemadministratören godkänna avtalet. Vid uppdatering av avtalet är det viktigt för oss att ni som kund informeras om detta och har chans att läsa igenom vad som förändras. Vi kommer informera er systemadministratör innan en ny version av avtalet börjar gälla. Senaste uppdateringen kan du läsa om här.

Tjänsteavtal
Vid inloggning kommer du först komma till en sida för tjänsteavtal. Tjänsteavtalet behöver godkännas av systemadministratören på ert företag. Avtalet i sin helhet kan du läsa här

Obs!Tjänsteavtalet kommer inte visas för kunder som är anslutna till Fortnox via en byrå eller annan partner som äger ett centralt avtal gentemot Fortnox.

Integritetspolicy
Alla användare kommer få en sida med information om Fortnox integritetspolicy. På den sidan finns en länk för att läsa hela integritetspolicyn. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn innan du klickar på fortsätt. Integritetspolicyns syfte är att beskriva hur Fortnox behandlar personuppgifter utanför Fortnox program, du kan läsa hela policyn här. Sidan som visas i programmet ser ut enligt nedan bild.