Välkommen till Fortnox Bolagshanterare

Nedan finner ni tips och råd som kan vara till hjälp för att komma igång.

Förklaring av bolagshanterare:
Ert inlogg i Bolagshanteraren är ett inlogg för att navigera er till de bolag ni ska arbeta med. Detta är alltså enbart till för att samla alla era bolag i en klienthanterare och via den kan ni komma åt alla bolag. Detta innebär att man inte genomför några uppdrag eller lägger till några licenser direkt i bolagshanteraren. Inloggningen motsvarar vad en redovisningsbyrå använder hos oss idag. Dock är detta ett specialupplägg och information inne i programmet kan vara avvikande mot ert upplägg.
Kom igång med din klienthanterare

Fler användare:
Är ni fler personer som ska arbeta med alla bolag så ska en konsult läggas på bolagshanteraren, hur du gör kan du läsa här:
Lägg till ny konsult
Det går också att lägga till användare och enstaka licenser på ett eller flera av bolagen i bolagshanteraren, detta gör ni på respektive bolag i klienthanteraren.
Läs mer om hur du lägger upp fler användare här:
Lägg till användare, tilldela licens och redigera behörigheter

Flera bolag - nya bolag i Fortnox:

För att lägga upp nya bolag klickar du på Klienthanteraren uppe till vänster, och sedan på knappen Skapa ny uppe till höger. Här väljer ni att klienten inte ska ha ett eget inlogg.
Läs mer om upplägg och aktivering av nytt bolag här:
Lägg till ny klient
Viktigt här är att ni väljer att klienten inte ska ha tillgång till några av sina program samt att ni inte väljer att lägga till några licenser.

Flera bolag - befintliga bolag i Fortnox:

Har du bolag som redan använder Fortnox program, kan vi hjälpa dig att koppla samman dessa med din klienthanterare. Blankett för sammankoppling hittar du på inne i användarstödet.
Sammankoppling Bolagshanteraren
Blanketten skickas sedan till kopplingar@fortnox.se

Om ni har företag med befintliga abonnemang hos Fortnox, så ska dessa licenser sägas upp. Detta är för att ingenting ska bli dubbelfakturerat. Om det är så att du har betalat en faktura på befintliga abonnemang så krediterar vi inte redan upplagda bolag.
Uppsägning av programlicens

Hjälp att komma igång:

Vill ni ha hjälp att komma igång i Fortnox så erbjuder vi utbildning i våra program, ni hittar våra utbildningar här.

Ni kan även använda er av Fortnox Användarstöd där ni hittar Kom igång-guider för samtliga program. På startsidan finner ni guider, filmer och även länkar till våra utbildningar.

Behöver ni support i programmet ska ni kontakta vår byråsupport på: 0470-785010

Lycka till med arbetet i Fortnox!