Spara ner Fortnox till hemskärmen i din mobil eller surfplatta

Följ

Med Fortnox kan du göra många olika funktioner direkt i din mobiltelefon eller surfplatta, oavsett om du använder dig av en Apple telefon/surfplatta eller en Android telefon/surfplatta. Fortnox fungerar i din mobiltelefon eller surfplatta via den webbläsare du väljer att använda och inte via en separat app som du behöver ladda ner och installera.

För att du ska kunna komma åt Fortnox i din mobiltelefon eller surfplatta snabbare och enklare kan du välja att spara ner webbadressen som ett bokmärke (Android) eller lägga upp det på din hemskärm (Apple).

Iphone/Ipad och via webbläsaren Safari

1. Gå in på fortnox.se via webbläsaren i mobilen och klicka på logga in uppe i högra hörnet.

2. Klicka på lådan med pilen längst ner.

3. Välj lägg till på hemskärmen.

4. Du kan ändra namnet om du vill. Tryck sedan på Lägg till eller retur. Därefter läggs en ikon på första lediga plats på din hemskärm.

Android-enheter

1. Öppna din webbläsare. Skriv in adressen.

2. Hur du gör härnäst beror på vilken Android telefon du har och från vilken tillverkare.
På vissa telefoner kan du välja att spara sidan som bokmärke.
På vissa finns en stjärna uppe till höger bredvid adressraden.
I andra måste man trycka på den fasta menyknappen och välja "lägg till bokmärke”.
I den Samsung telefon som dessa bilder är hämtade från så klickar vi på knappen till vänster om hemknappen och kan via de val som dyker upp välja att lägg till på startskärmen.

3. Beroende på tillverkare av din mobil är nästa steg olika.
Om din Android telefon sparar ner ett bokmärke så får du titta bland dina bokmärken. Leta upp Fortnox-ikonen, tryck och håll kvar fingret på bokmärket tills en ny meny dyker upp. Välj ”lägg till genväg på startsida/hemsida". I Samsung telefonen får du ge din genväg ett namn och sedan klicka på Lägg till.

4. Nu har du en genväg direkt till Fortnox på din hemskärm.