Lön Plus - Guide för att underlätta registrering

Följ

Obs! Denna funktion finns endast i programversionen Fortnox Lön Plus.

För att underlätta registrering av Utlägg, Resor, Bilersättning och Representation kan du använda dig av en guide i kalendariet. Guiden hjälper dig att få med allt som behövs för respektive händelse.

Löneadministratören kan använda sig av dessa guider i kalendariet men kan också ställa in så att en användare med Personlig Lön har tillgång till guiden för Representation som är den enda guiden som är möjlig att göra tillgänglig. Övriga guider är endast för användare av Fortnox Lön Plus.

Starta guiden

1. För att använda dig av guiden för utlägg går du in under fliken Kalendarium i Lön och väljer den aktuella anställde som du ska registrera utlägget på.

2. Klicka sedan på knappen Guider.

3. I dialogrutan som öppnas så väljer du den guide som är aktuell för den anställde.

4. Klicka sedan på starta.

5. Följ stegen som i vald guide och till sist klicka på knappen Slutför i guiden.

Vill du läsa mer om representation hos Skatteverket, klicka här

Vill du läsa mer om traktamenten och andra kostnadsersättningar hos Skatteverket, klicka här.