De fem vanligaste frågorna - Skolstöd

Följ

Fråga: Vad kan man göra om man inte kommer in på sitt företag?

Svar: Då kan er lärare skapa nya lösenord till er. Visa dem denna länk om de inte vet hur de gör: Skicka-inloggningsuppgifter
Upplever ni fortfarande problem kan ni också mejla in till skola@fortnox.se. för vidare hjälp.

Fråga: Vem ska jag vända mig emot om jag har frågor?

Svar: I första hand ska du kontakta din lärare. Har er lärare i sin tur frågor är denne varmt välkommen att kontakta vår support, skola@fortnox.se

Fråga: Vad ska man skriva i rutan för organisationsnummer?

Svar: Istället för att skriva organisationsnummer kan ni skriva ert eget personnummer eller ett eget-påkommet organisationsnummer, exempelvis 111111-1111.

Fråga: Finns det utbildningsmaterial tillgängligt?

Svar: Ja det finns det, följ denna länken så har vi flertalet uppgifter och även facit som du kan ladda ner:
Lärare facit

Fråga: Hur gör man för att lägga upp elevlicenser?

Svar: Vi har ett jättebra hjälpavsnitt för detta, klicka här.