De fem vanligaste frågorna - Skolstöd

Följ

Fråga: Vad kan man göra om man inte kommer in på sitt företag?

Svar: Då kan er lärare skapa nya lösenord till er. Visa dem denna länk om de inte vet hur de gör: Skicka-inloggningsuppgifter
Upplever ni fortfarande problem kan ni också mejla in till skola@fortnox.se. för vidare hjälp.

Fråga: Vem ska jag vända mig emot om jag har frågor?

Svar: I första hand ska du kontakta din lärare. Har er lärare i sin tur frågor är denne varmt välkommen att kontakta vår support. Ni har även fri tillgång till vår chattsupport som ni kommer åt genom det blå frågetecknet ute till höger om det skulle vara så att ni har snabba frågor.

Fråga: Vad ska man skriva i rutan för organisationsnummer?

Svar: Istället för att skriva organisationsnummer kan ni skriva ert eget personnummer eller ett eget-påkommet organisationsnummer, exempelvis 111111-1111.

Fråga: Finns det utbildningsmaterial tillgängligt?

Svar: Ja det finns det, följ denna länken så har vi flertalet uppgifter och även facit som du kan ladda ner:
Lärare facit

Fråga: Hur gör man för att lägga upp elevlicenser?

Svar: Vi har ett jättebra hjälpavsnitt för detta, klicka här.