Fortnox Användarstöd

Registrera kvitton i Fortnox Bokföring i mobilen

OBS! Denna information är endast aktuell för dig som arbetar i Fortnox via webbläsaren i dina mobila enheter. 

På samma sätt som att registrera en dagskassa i Fortnox Bokföring eller via din mobil, kan du även använda funktionen till att registrera kvitton via din mobiltelefon. För att ha möjlighet till att göra detta behöver du först och främst skapa en användare som du tilldelar en bokföringslicens med behörighet dagskassa och verifikationer.

Läs mer här:
Administrera användare
Registrera dagskassa

Registrera i mobilen

När du har skapat din dagskassemall som du ska använda för att registrera kvitton så kommer du att se den i din mobiltelefon när du loggat in. Via din mobiltelefon öppnar du upp din webbläsare och loggar in i Fortnox precis som vanligt för att komma till mobilversionen av Fortnox. När du har loggat in börjar du med att klicka på molnet som du finner längst uppe till vänster i mobilvyn.

 

1._Startvy.png

 

Klicka sedan på Ny bokföringspost.

 

Ny_bokf_ringspost_-_mobil.jpg

 

När du klickat på Ny bokföringspost så kommer du att se de olika dagskassemallar som har skapats i fullversionen av Fortnox och kan nu välja den kvittomall som skapades tidigare.

 

nytt_kvitto_-_v_lj_mall.jpg

 

När du har valt din mall kan du nu fylla i den och registrera dina kvitton. Du kan också längst upp i bokföringsposten välja att antingen ta en bild på ditt kvitto eller ladda upp en bild du redan har tagit ifrån ditt bildbibliotek på mobiltelefonen. Bilden följer med på verifikationen som skapas när du fyllt i dina kvittouppgifter och väljer att bokföra i din mobiltelefon.

 

nytt_kvitto_-_mobilen_1.jpg

 

nytt_kvitto_-_mobilen_2.jpg

 

nytt_kvitto_-_mobilen_3.jpg