Inställningar - Bokföring - Attest & Läs - Notiser

Följ

När du använder dig av Bokföring - Attest & Läs kan du som attestant få notiser när det finns verifikationer som ska attesteras. För att aktivera dessa notiser klickar du på inställningar längst upp till höger och väljer Bokföring. Öppna sedan upp blocket Bokföringsattest - Notiser.

Som attestant kan du få dessa notiser via e-post och/eller som sms. Notifieringarna kan antingen skickas ut en gång per år eller en gång varje månad. Du ställer själv in hur många dagar efter räkenskapsårets eller månadens slut som dessa notiser ska skickas ut.

För att aktivera notiserna väljer du alternativet "Ja" för den typ av notis du vill ska skickas ut. Vill du ändra den text som skickas med notiserna kan du även göra det.

När det gäller sms-notiser tillkommer det avgifter, aktuella priser hittar du här.