Rapport - Offert/Order/Fakturalista summerad

Följ

I Offert/Order/Fakturalista summerad summeras de, för vald period, aktuella beloppen per kund. Denna rapport har du tillgång till om du även har Fortnox Order och/eller Fortnox Fakturering.

OBS! Vilka företag som räknas med i denna rapport styrs av vilken behörighetsnivå du tillhör.

Ta ut Offert/Order/Fakturalista summerad

1. Gå till fliken Rapporter och klicka på Offert/Order/Fakturalista.

2. Välj först en titel för din rapport i rutan Rapporttitel.

3. Välj sedan om du vill visa alla kunder i rapporten eller en specifik. Du kan även göra en Utökad sökning om du vill söka fram en särskild grupp av kunder.

4. Kryssa för om du vill visa offerter, ordrar eller fakturor och välj sedan status i rullgardinsmenyn.

5. Välj vilket tidsintervall du vill visa.

6. Välj om du vill att priserna ska visas inklusive moms samt stående eller liggande utskriftsformat.

7. Välj sedan hur du vill att rapporten ska visas.

PDF - rekommenderas om du vill skriva ut rapporten. Du måste ha en PDF-läsare installerad på din dator. Detta kan du ladda ner gratis på exempelvis [Adobes hemsida] eller att klicka på ikonerna längst ner.

HTML - rekommenderas om du bara vill titta på rapporten och inte skriva ut den.

TEXT - rekommenderas om du vill ta ut rapporten i text-format för att kunna öppna den i exempelvis Excel.

8. Klicka på Kör.