Rapport - Offert/Order/Fakturalista

Följ

I Offert/Order/Fakturalistan har du stora möjligheter att söka fram information i olika nivåer. Du kan till exempel ta ut en lista på alla slutbetalda fakturor för en viss kund, eller för alla kunder. Du kan ta ut en lista på alla förfallna offerter eller alla ännu ej fakturerade ordrar samt mycket annan information. För att ha tillgång till denna rapport måste du även ha Fortnox Order och/eller Fortnox Fakturering.

OBS! Vilka företag som visas i denna rapport styrs av vilken behörighetsnivå du tillhör.

Ta ut Offert/Order/Fakturalista

1. Gå till fliken Rapporter och klicka på Offert/Order/Fakturalista.

2. Välj först en titel för din rapport i rutan Rapporttitel.

3. Välj sedan om du vill visa alla kunder i rapporten eller en specifik. Du kan även göra en Utökad sökning om du vill söka fram en särskild grupp av kunder.

4. Kryssa för om du vill visa offerter, ordrar eller fakturor och välj sedan status i rullgardinsmenyn.

5. Välj vilket tidsintervall du vill visa.

6. Välj hur du vill att listan ska sorteras. Här kan du även välja Vår referens om du till exempel vill ta fram en viss säljares ordrar.

7. Välj valuta och om du vill att priserna ska visas inklusive moms.

8. Välj sedan hur du vill att rapporten ska visas.

PDF - rekommenderas om du vill skriva ut rapporten. Du måste ha en PDF-läsare installerad på din dator. Detta kan du ladda ner gratis på exempelvis [Adobes hemsida] eller att klicka på ikonerna längst ner.

HTML - rekommenderas om du bara vill titta på rapporten och inte skriva ut den.

TEXT - rekommenderas om du vill ta ut rapporten i text-format för att kunna öppna den i exempelvis Excel.

9. Klicka på Kör.