Min sida - Personliga kontakter

Följ

Personliga kontakter är ett utrymme där du kan samla kontakter som du inte önskar visa för några andra användare i ditt system, till exempel familjemedlemmar och tandläkaren. Under denna flik visas även de användare som är tilldelade tillgång till CRM Säljstöd. Här finns deras kontaktuppgifter direkt tillgängliga, och du kan även ladda upp ett foto samt skicka SMS till dem direkt genom programmet. För att lägga upp en ny kontakt, gör såhär:

1. Klicka på knappen Lägg till ny kontakt längst upp till höger.

2. Fyll i kontaktens uppgifter och klicka på Spara.