Inställningar - Order, Fakturering - Prislistor

Följ

Använder du dig av olika prislistor och enheter behöver du lägga upp dem i inställningarna som du hittar uppe i högra hörnet. Välj sedan Fakturering - Prislistor och enheter. För prislistorna fyller du i en kod, en benämning och en eventuell kommentar. Du ställer även in vilken lista som ska vara förvald när du skapar offerter, order och fakturor.

När det gäller enheter lägger du till en kod och en beskrivande text, avsluta med att spara.