Rapport - Exportera aktiviteter

OBS!

Från och med den 31 december 2018 kommer ditt nuvarande CRM Säljstöd att upphöra och inte längre vara tillgängligt i Fortnox.

I samarbete med Upsales erbjuder vi istället Fortnox CRM - en toppmodern, framtidssäker lösning som ger dig ett mer komplett säljstöd än ditt nuvarande CRM.

Denna rapport använder du om du vill exportera aktiviteter till excel.

OBS! Vilka aktiviteter du får ut i denna rapport styrs av vilken behörighetsnivå du tillhör.

Ta ut rapporten

1. Gå till Rapporter och välj Exportera aktiviteter.

2. Välj period.

3. Välj vilken/vilka aktivitetstyper du vill exportera.

4. Välj vilken/vilka användares aktiviteter du vill exportera (endast möjligt för användare med behörighetsnivå 1).

5. Välj i vilket format du vill ha ut rapporten. Klicka sedan på Kör.

HTML - rekommenderas om du bara vill titta på rapporten och inte skriva ut den.

TEXT - rekommenderas om du vill ta ut rapporten i text-format för att kunna öppna den i exempelvis Excel.