Nox Finans - Kontoutdrag

Följ

Klickar du på Nox Finans i menyn och sedan på fliken Kontoutdrag ser du alla händelser på ditt konto hos Nox Finans, kontot kallas för klientmedelskonto.

Kontoutdraget för ditt klientmedelskonto uppdateras vid varje ny händelse. Här ser du alla inbetalningar som kommit in från dina kunder. Du ser även när det gjorts en utbetalning till ditt bankkonto. Vill du sortera listan efter de händelser som skett inom ett visst datumintervall anger du det i fälten "Fr.o.m." och "T.o.m.". Vid rullgardinsmenyn Transaktionstyp kan du välja om du enbart vill visa inbetalningar eller utbetalningar.

Det är alltså först när pengarna betalats ut ifrån ditt klientmedelskonto till ditt bankkonto som du får tillgång till dem.