Nox Finans - Kontoutdrag

Följ

Klickar du på Nox Finans i menyn och sedan på fliken Kontoutdrag ser du alla händelser på ditt konto hos Nox Finans, kontot kallas för klientmedelskonto.

Kontoutdraget för ditt klientmedelskonto uppdateras vid varje ny händelse. Här ser du alla inbetalningar som kommit in från dina kunder. Du ser även när det gjorts en utbetalning till ditt bankkonto. Vill du sortera listan efter de händelser som skett inom ett visst datumintervall anger du det i fälten "Fr.o.m." och "T.o.m.". Vid rullgardinsmenyn Transaktionstyp kan du välja om du enbart vill visa inbetalningar eller utbetalningar.

Det är alltså först när pengarna betalats ut ifrån ditt klientmedelskonto till ditt bankkonto som du får tillgång till dem.

Om någon av transaktionerna inte kunde bokföras automatiskt, kommer det att dyka upp en varningstext längst upp på kontoutdraget:
(Det finns transaktioner som inte är bokförda. Vänligen åtgärda de fel som visas på berörda rader och försök därefter bokföra transaktionerna igen.)
Längst till höger på raden för den eller de aktuella transaktionerna som ej gått att bokföra ser du även en ikon i form av ett utropstecken. Håller du musen över ikonen får du en beskrivning av vad som orsakade felet. Åtgärda det beskrivna felet och klicka sedan på ikonen till höger om utropstecknet på den aktuella transaktionen för att bokföra den igen. När du tryckt på ikonen kommer Nox Finans att bokföra transaktionen på nytt och detta kan ta några minuter. Under tiden detta sker går det ej att trycka på ikonen för den specifika transaktionen fler gånger.