Makulera tillgång

Följ

Vill du ta bort en tillgång har du möjlighet att göra det. Du klickar då på tillgången i listan och sedan på knappen Radera nere i vänstra hörnet. De tillgångar som du gjort avskrivningar på kan du endast makulera. När du klickat på raderaknappen får du upp nedan kontrollfråga:

Makulerar du tillgången blir den gråmarkerad i listan och du kommer inte längre kunna göra några ändringar eller avskrivningar på den. Makuleringen av tillgången kommer att ske per dagens datum.