Inställningar - Ersättningar

Följ

I inställningarna för ersättningarna justerar du hur stor milersättning och hur många sjukersättningsdagar de anställda får. Klicka på inställningarna uppe i högra hörnet och öppna sedan upp blocket för Ersättningar.

Det belopp som anges i de olika fälten för milersättning är inklusive den skattefria ersättningen.

Om ert företag betalar ut 10 % av lönen under ett antal dagar för en sjukersättningsperiod, normalt upp till 90 kalenderdagar, ska du ange hur lång tid ersättningen sträcker sig i fältet "Extra sjukersättning t.o.m. dag".