Inställningar - Avtal för arbetare - Semester

Har ni arbetare på företaget så är det viktigt att du går igenom så att semesterinställningarna stämmer överens med det semesteravtal arbetarna har.

Klicka på Inställningar, kugghjulet, uppe till höger. Välj Lön och öppna blocket Avtal för arbetare - Semester.

Här anges de generella semesterinställningarna som gäller för alla arbetare på ditt företag. Om en anställd avviker från de generella inställningarna gör du specifika inställningar på den anställde i personalregistret.

Klicka här för att läsa mer om de olika inställningar du ska göra beroende på vilket semesteravtal som gäller för arbetarna på ert företag.