Inställningar - Avtal tjänstemän - Semester

Har ni tjänstemän är det viktigt att du går igenom så att semesterinställningarna stämmer överens med det semesteravtal som gäller för tjänstemännen. Börja med att klicka på inställningarna uppe i högra hörnet och öppna sedan upp blocket "Avtal för tjänstemän - Semester". Här anges de generella semesterinställningarna som gäller för alla tjänstemän. Om en anställd avviker från de generella inställningarna anger du det på den anställda i personalregistret.

Klicka här för att läsa mer om de olika inställningarna du ska göra beroende på vilket semesteravtal som gäller för tjänstemännen på ert företag.