Inställningar - Avtal tjänstemän - Semester

Följ

Har ni tjänstemän är det viktigt att du går igenom så att semesterinställningarna stämmer överens med det semesteravtal som gäller för tjänstemännen. Börja med att klicka på inställningarna uppe i högra hörnet och öppna sedan upp blocket "Avtal för tjänstemän - Semester". Här anges de generella semesterinställningarna som gäller för alla tjänstemän. Om en anställd avviker från de generella inställningarna anger du det på den anställda i personalregistret.

Klicka här för att läsa mer om de olika inställningarna du ska göra beroende på vilket semesteravtal som gäller för tjänstemännen på ert företag.