Inställningar - Avtal för tjänsteman - Semester

Har ni tjänstemän på företaget så är det viktigt att du går igenom så att semesterinställningarna stämmer överens med det semesteravtal som gäller för tjänstemän.

Klicka på Inställningar, kugghjulet, uppe till höger. Välj Lön och öppna blocket Avtal för tjänsteman - Semester.

Här anges de generella semesterinställningarna som gäller för alla tjänstemän på företaget. Om en anställd avviker från de generella inställningarna gör du specifika inställningar på den anställde i personalregistret.

Klicka här för att läsa mer om de olika inställningarna du ska göra beroende på vilket semesteravtal som gäller för tjänstemännen på ert företag.