Importera löneunderlag till kalendariet

Följ

Använder ni er av ett externt tidredovisningsprogram har du möjlighet att importera ett löneunderlag för att slippa registrera uppgifterna manuellt.

I Fortnox Lön kan du importera löneunderlag från bl.a. Timeplan, Timecare, Webtime, SMStid, Skovik och Time2View. Även Crona Resenär iPhone som är en app för reseräkningar kan skapa löneunderlag till programmet. Filformatet på filen du importerar måste vara PAXml.

För att importera underlaget går du till kalendariet och klickar sedan på verktyget Importera löneunderlag uppe till höger. Hämta filen från din dator och klicka sedan på Öppna, så fort filen laddats upp kommer uppgifterna att ha lagts till på de anställda i kalendariet.

Om du behöver importera ett personalregister från ett tidigare löneprogram så kan du läsa mer om hur du gör här.