Skapa arbetsgivarintyg

Följ

I dagsläget finns det ingen möjlighet att skapa ett komplett arbetsgivarintyg i programmet. Däremot kan du få ut följande information för att kunna fylla i ett arbetsgivarintyg manuellt:

• Personaluppgifter
  • Uppgifter om anställning
  • Anställningsform
  • Arbetstid
  • Uppgifter om lön
  • Arbetad tid

Klicka på Rapporter i menyn uppe till höger och välj rapporten Personkort. Markera de uppgifter du vill att rapporten ska innehålla, välj aktuell anställd och klicka sedan på Skriv ut.

Klicka sedan på fliken Lönestatistik för att få information om hur den anställde arbetat. Vilka urval du ska göra beror på vilken statistik som ska redovisas. Vad gäller informationen om arbetad tid så ska den innefatta minst 12 månader och vara hämtad från den senaste femårsperioden.