Ange kurs och märkning

Följ

I din studentlista har du möjlighet att ange kurs och märkning på de olika företagen. Om du bara vill ändra kurs eller ange märkning på ett företag klickar du i kolumnen för Kurs eller Märkning och får då upp en mindre ruta där du kan lägga till informationen.

Skulle du istället vilja lägga till kurs eller märkning på flera företag samtidigt markerar du företagen i listan och klickar sedan på knappen Ange kurs och märkning som du hittar nere i högra hörnet. Du får då upp en mindre ruta där du anger vilken kurs eller märkning du vill att de markerade företagen ska få. Avsluta med att spara.