Versionsdokument sommaren 2015

Följ

I och med denna uppdatering har vi lagt till möjligheten att arbeta i Fortnox program utifrån kontantmetoden. Det innebär att du numera väljer vilken bokföringsmetod du ska använda när du skapar ett nytt räkenskapsår. Här kan du läsa om skillnaderna mellan faktureringsmetoden och kontantmetoden. Vilken bokföringsmetod du ska använda dig av är upp till dig men däremot är faktureringsmetoden obligatorisk om din verksamhet har en omsättning på över 3 miljoner kronor. Faktureringsmetoden är praxis för aktiebolag.

Vi har samlat alla hjälptexter och instruktionsfilmer kring hur du arbetar med kontantmetoden här

Film: Kom igång med kontantmetoden i Fortnox