Flytta transaktionsrader på en faktura

Följ

Har du skapat en faktura med en viss artikelordning kan du väldigt enkelt byta ordningen genom så kallad "drag and drop-funktion".

Gå in på den faktura som du vill förändra och klicka på pilsymbolen som du hittar längst ut till höger på den aktuella artikelraden. Dra raden dit du vill ha den och släpp sedan. På detta sätt kan du väldigt smidigt ändra ordningen och skapa mellanrum mellan raderna på en faktura.

Du gör på samma sätt även på order, offerter och leverantörsfakturor.