Skapa din faktura, vi sköter resten

Följ

Tillsammans med Fortnox Fakturering är Nox Finans unikt. Det innebär nämligen att du skapar dina kundfakturor och skickar dem via Nox Finans. Vi skickar fakturorna till dina kunder via brev eller som e-post. Och när din kund betalat bokförs inbetalningen med automatik i Fortnox. Om en faktura inte skulle betalas i tid kommer vi sköta påminnelsehanteringen åt dig. Att skicka en faktura kostar 7,90 kronor medan påminnelsehanteringen är helt gratis.

När du arbetar med Nox Finans slipper du alltså den jobbiga oron över att inte få betalt i tid. Med effektiva metoder ser vi till att du blir en prioriterad betalningsmottagare. Med vår enkla och effektiva hantering förbättrar vi din plats i din kunds betalningskö. En påminnelse som kommer från Nox Finans är oftast mer effektiv än en som kommer från dig och ditt företag, dessutom är påminnelsehanteringen via Nox Finans kostnadsfri. Genom Nox Finans ser vi till att dina kunder betalar i tid.

Alla Nox Finans tjänster är integrerade i Fortnox Fakturering. Du kan följa vad vi gör, direkt i Fortnox. Alla funktioner för Nox Finans finns redan i Fortnox, det enda du behöver göra är att aktivera dem. Alla dessa fördelar och alla funktioner får du för 7.90:-/faktura.

För att läsa mer hur du aktiverar Nox Finans klicka här.