Effektivisera genom att använda tabb- och entertangenten

Följ

Ett tips för att det ska gå snabbare för dig att arbeta i programmen är att du använder dig av tabb- eller entertangenten när du t.ex. ska skapa en faktura. Det innebär att du förflyttar dig mellan fakturans olika fält genom att klicka på tabb eller enter på tangentbordet. Du behöver alltså inte använda muspekaren för att gå till nästa fält på fakturan och kan i och med det effektivisera och arbeta snabbare.