Gratis och automatisk adresshämtning

När du lägger upp en ny kund räcker det att du fyller i kundens organisationsnummer och klickar på entertangenten. Då kommer kundens adress att hämtas från Bolagsverkets eller Skatteverkets register och fyllas i automatiskt.

Om du inte har din kunds organisationsnummer kan du istället klicka på Hämta kunduppgifter för att söka fram kunden genom namn eller adressuppgifter.

Den automatiska adresshämtningen är gratis och gör det enkelt att lägga upp kunder snabbt och med rätt uppgifter.