Märkning av klient i klientlistan

För att enklare kunna särskilja dina klienter i klientlistan har du möjlighet att sätta en märkning.

Till att börja med behöver du gå till inställningarna som du hittar uppe i högra hörnet. I inställningarna för klienthanteraren lägger du upp de olika märkningarna du vill använda dig av.

När du lagt upp dina olika märkningar går du tillbaka till klientlistan och klickar på redigerasymbolen som du hittar längst ut till höger vid de klienter du har möjlighet att redigera.

Du klickar sedan på verktyget Märkning som du hittar uppe till höger.

Välj aktuell märkning, när du sparat kommer du se dina olika märkningar i din klientlista.