Ta bort klient

Följ

Om ni ska sluta arbeta med en klient behöver ni ta bort den från er klientlista. För att göra det behöver ni först skriva under en bortkopplingsblankett. Ni hittar blanketten här. När du och din kund skrivit under blanketten skickar ni den till kopplingar@fortnox.se.

När vi sedan gjort bortkopplingen kommer ni få ett bekräftelsemejl och då kommer klienten vara borttagen ur er klientlista.