Tilläggsbeställning hos befintlig klient

Följ

Om du behöver beställa licenser till din klient loggar du in till klienten och klickar på företagsnamnet uppe till höger. Välj alternativet Administrera användare och klicka sedan på knappen Lägg till licenser.

Du kan både beställa fler licenser till ett program som används idag, eller göra en nybeställning av ett program som du/klienten ännu inte provat. För att kunna genomföra en beställning krävs att du är system- eller programadministratör för något av klientens program.

Obs! Vill du endast lägga till nya licenser till ditt befintliga program ska det inte göras via hemsidan, fortnox.se. De beställningarna behandlas som en nybeställning!