Skicka fråga till supporten

Följ

Skulle du vilja skicka en fråga till vår support har du möjlighet att göra det genom Hjälp som du alltid hittar uppe i programmets högra hörn.

Genom att klicka på Hjälp öppnas användarstödet upp och du kommer då åt knappen “Skapa ärende".

Du får då upp nedanstående ruta där du skriver in namn och e-post. Observera att vi kommer att besvara din fråga genom den e-postadress du anger, det är därför viktigt att du kontrollerar så att den är korrekt. Skriv sedan ett ämne och vad det är du vill ha hjälp med.

Om du skulle behöva skicka med en fil gör du det genom den orangea knappen Bifoga fil. Avsluta med att klicka på Skicka så kommer vi att besvara din fråga så fort vi kan.