Lobby

Följ

Lobbyn är den sida i ditt program där vi informerar dig om när vi t.ex. har ändrade öppettider, driftstörningar eller om vi gjort en uppdatering.

Du kommer även kunna se statistik på hur ditt företag går genom diagram över förhållandet mellan in- och utbetalningar, ditt företags likviditet med mera. Om någon användare inte ska se diagrammen i lobbyn kan du ta bort den användarens behörighet för "Visa grafer i Lobby". Klicka på ditt företagsnamn uppe i högra hörnet och välj alternativet Administrera användare. Klicka sedan i kolumnen för rapporter vid den användare du ska ta bort behörigheten för. Du får då upp nedanstående ruta där du väljer AV vid alternativet Visa grafer i Lobby. Avsluta med att spara.

När du loggar in i programmet kommer du alltid till lobbyn och härifrån kan du genom huvudmenyn klicka på det program du vill arbeta i. När du vill komma tillbaka till lobbyn igen klickar du på Lobby i huvudmenyn eller på molnet som är längst upp till vänster i programmet.