Automatisk utloggning

Följ

Vill du loggas ut från programmet när du varit inaktiv under en viss tid kan du ställa in tiden för automatiskt utloggning. Klicka på ditt namn uppe till höger i programmet och välj sedan alternativet Inloggningsuppgifter.

Du kommer då till nedanstående vy där du ställer in om du t.ex. vill loggas ut efter en timmes inaktivitet. Så fort du klickar på en flik eller knapp i programmet börjar nedräkningen om från början igen.