Tillåt popup-fönster från Fortnox

Följ

På några ställen i Fortnox program använder vi oss av så kallade popup-fönster, till exempel vid utskrift av rapporter eller när du ska öppna vissa delar av vårt användarstöd. Många webbläsare blockerar popup-fönster vilket innebär att du inte kommer kunna dra nytta av Fortnox program fullt ut. Därför vill vi gärna informera om hur du gör för att ta bort blockeringen av Fortnox sidor. Följ någon av nedanstående guide beroende på vilken webbläsare du använder dig av.

Chrome
Använder du dig av Chrome kommer du få denna symbol i adressfältets högra hörn när en blockering av ett popup-fönster görs. Klicka då på symbolen och välj att tillåta popup-fönster från Fortnox. Avsluta med att klicka på Klart, du kommer därefter att komma åt det fönster som blockerades.

Mozilla Firefox
Om du har Mozilla Firefox som webbläsare kommer du få upp nedanstående meddelande när ett popup-fönster blockeras. Klicka då på knappen Inställningar och välj att du vill tillåta popup-fönster från Fortnox.

Internet Explorer
När ett popup-fönster blockeras i Internet Explorer kommer du få nedanstående meddelande. Klicka då på knappen Alternativ för den här webbplatsen och välj sedan Tillåt alltid. Det innebär att popup-fönster från Fortnox inte kommer att tillåtas i fortsättningen.

Safari
I Safari behöver du klicka på kugghjulet uppe i högra hörnet och sedan klicka på Blockera popupfönster. Då försvinner bocken och popupfönster kommer i fortsättningen inte att blockeras.